Om Shoka Åhrman

Shoka ger professionella och användbara tips och råd kring ekonomi, samtidigt som hon är motiverande och mycket väl insatt. Hon kan ge den där lilla extra "sparken i baken" som gör att just du kommer igång med sparande och investeringar.

Utvecklade snabbt en egen drivkraft att bli ekonomiskt självständig

Född i Iran kom hon till Sverige som femåring. Hon växte upp i Göteborg i ett hem där det generellt sett pratades mycket och ofta om såväl politik som ekonomi. När Shoka var blott 16 år öppnade hennes pappa en så kallad depå, i vilken Shoka började handla med aktier.


Detta medförde att Shoka redan som ung tjej började intressera sig för privatekonomi och hon utvecklade snabbt en egen drivkraft att bli ekonomiskt självständig.

 Efter hand som hon lärde sig allt mer om sparande och investeringar har hon hela tiden försökt att förmedla olika perspektiv kring ämnet ekonomi. Shoka menar att ekonomi inte nödvändigtvis måste handla om att bli rik utan att det kanske snarare handlar om att ta, samt att bibehålla, makten över sitt eget liv.

Syftet är framförallt att ge så bra förutsättningar som möjligt för att leva ett självständigt, ekonomiskt oberoende liv.

Sina samlade kunskaper och erfarenheter gör nu Shoka allt för att förmedla. Syftet är framförallt att ge så bra förutsättningar som möjligt för att leva ett självständigt, ekonomiskt oberoende liv


Shoka hävdar nämligen att alla som vill kan leva just så, men att det först krävs en ökad medvetenheten och förbättrad självkänsla. Så här säger Shoka själv angående ovanstående i en intervju i Femina 2019:

"Det är en gammal fördom att ekonomi och placeringar är till för de redan rika, villkoren är samma för alla."

Boka Shoka Åhrman

Kontakta oss gärna för tillgänglighet, pris och bokning.
Vi svarar så snabbt vi kan på din förfrågan